3. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Obama jälgis bin Ladeni tabamist reaalajas

USA ei ole seni avaldanud foto- ega videomaterjali selle kohta, et Osama bin Laden pühapäeval Pakistanis tapeti, küll aga avaldati fotod sellest, kuidas USA juhtkond Valge Maja kinnises situatsiooniruumis 40 minutit kestnud operatsiooni reaalajas jälgis.

USA juhtkonna sõnul on fotod tapetud Osama bin Ladeni kohta olemas ja nende avalikustamist kaalutakse, kuid sellega ei kiirustata, mõnede arvates seetõttu, et fotod on brutaalsed, vahendasid ERRi teleuudised.

Samas avaldati eile fotod pühapäeval Valge Maja situatsiooniruumi Bin Ladeni vastast operatsiooni jälgima kogunenud Ühendriikide julgeoleku ja välispoliitika juhtide kohta.

Pildil on president Obama on erakordselt tõsine, nagu ka teisedki kohalviibijad - nende seas asepresident Joseph Biden ja kaitseminister Robert Gates. Välisminister Hillary Clinton jälgib ekraanil toimuvat käsi otsekui ehmunult suu ees.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474