6. mai 2011

Esiinvestor riskib kinnisvaraga

Teist aastat järjest troonib Äripäeva erainvestorite edetabeli tipus aktiivne väikeaktsionär Arvo Nõges.

Kuigi esiinvestor Nõgese aktsiaportfell on aastaga kasvanud miljoni euro võrra ja nelja aastaga koguni üle seitsme korra, on Nõges seisukohal, et aeg on küps laia maailma minekuks.

Nõges on 2011. aasta tabelis ülekaalukalt esimesel positsioonil 3,8 miljoni euroga. Tema suurim investeering on tehtud Arco Varasse, mille aktsiaid on Nõgese Tallinna börsi aktsiatest koosnevas portfellis 2,5 miljoni euro väärtuses. Lisaks Tallinna börsile investeerib Nõges ka Soome ja Rootsi, näiteks on ta ostnud Nokia aktsiat.

Nõges usub, et Eesti kinnisvara- ja ehitussektor on põhjast juba läbi käinud, samas kui Tallinna börs lähima viie aasta jooksul enam suuri kasvunumbreid ei näita. Lisaks Arco Varale on Nõgese portfellis veel Merko Ehituse ja Nordeconi aktsiaid.

Pikemat intervjuud Arvo Nõgesega saab lugeda täna ilmunud Äripäevast.

Tallinna börsi väikeinvestorite TOP50 koostas Äripäev neljandat korda. Ülevaadet 50 aktiivsemast ja suurimast väikeinvestorist saab lugeda täna ilmunud Äripäevast. Samuti saab ülevaate 50 investori aktsiaportfelli koosseisust.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474