13. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nelja Energia paneb Leetu üle 100 miljoni

Tuuleparkide arendamisega tegeleva Nelja Energia OÜ juht Martin Kruusi sõnul on Leedu perspektiivikas turg ning ettevõte kavatseb tulevikus otseinvesteeringuid sinna veelgi suurendada, kirjutab Äripäev.

Hetkel on Nelja Energial Leedus kaks töötavat tuuleparki, millest ühe kogu investeerimismaht on umbes 21 miljonit ja teisel umbes 22,5 miljonit eurot. Hetkel ehitatakse juhi kinnitusel kahte parki lisaks, millest ühe investeering ulatub 22,5 ja teise 57,5 miljoni euroni. 

„Nende puhul, mida ehitatakse, on investeeringud poole peal,  kuid ma ütleks nii, et suured rahad on veel maksmata,“ sõnas Kruus.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474