14. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Salva Kindlustuse kogutud maksed vähenesid 10%

Salva Kindlustus maksis tänavu maikuus kahjujuhtumite eest kokku ligi 0,75 miljonit eurot hüvitisi, kindlustusmakseid koguti samas kuus 10% vähem kui aasta eest.  

Salva Kindlustus kogus mais ligi 1,4 miljoni euro kindlustusmakseid, mis on eelmise aastaga võrreldes 10% võrra vähem. Aasta viie esimese kuuga kokku on Salva Kindlustuse poolt kogutud kindlustusmaksete summa vähenenud 6%, teatas ettevõte.

Enim hüvitisi kuulus Salval mais väljamaksmisele liikluskindlustuses, kus hüvitati üle 324 000 euro eest kahjusid ning kaskokindlustuses, kus makstud hüvitiste summa oli 227 000 eurot.

Reisikindlustuse kahjusid hüvitati mais Salva poolt ligi 118 000 euro ning varakindlustuse kahjusid 78 000 euro eest. Möödunud aasta sama perioodiga võrrelduna on Salva Kindlustuse poolt välja makstud hüvitiste kogusumma vähenenud 12% võrra.

Salva Kindlustuse AS on 1993. aastal loodud kahjukindlustusselts, mille turuosa on Statistikaameti andmetel üle 7%. Salva Kindlustus pakub era- ja äriklientidele kõiki enamlevinud kahjukindlustustooteid ning omab 20 esindust ja müügipunkti üle Eesti.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474