15. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RSA: kaskokindlustus kasvatas käivet

RSA Kindlustuse 2011. aasta esimese viie kuu müügikäive oli võrreldes eelmise aasta sama ajaga 52% suurem. Käibekasvu tagasid kaskokindlustuse, kodukindlustuse ja ettevõttekindlustuse müügi suurenemine.

RSA Kindlustuse käive oli viie kuu kokkuvõttes 4,3 miljonit eurot. „Kõige rohkem oleme täheldanud huvi kasvu kaskokindlustuse valdkonnas, kuna olukord majanduses on paranenud ning inimesed on taas hakanud uusi autosid ostma,“ rääkis majandustulemustest RSA Kindlustuse juht Kaido Kepp RSA pressiteates.

„Autoregistrikeskuse andmetel võeti näiteks maikuus arvele üle 1700 uue sõiduauto, mida on pea poole rohkem  kui eelmisel aastal samal ajal,“ selgitas Kepp.

Seoses autode arvu kasvuga liikluses on suurenenud ka autokahjude ja raskete liiklusõnnetuste arv, mille põhjusteks liiga suurel määral lihtsate liiklusreeglite rikkumine, nagu kiiruse ületamine ja liiklusmärkide eiramine. Sel aastal on maanteeameti andmeil esimese viie kuu jooksul liikluses hukkunud juba 37 inimest, mis on 48% rohkem võrreldes eelmise aasta 25 hukkunuga.

Kepp paneb inimestele südamele, et liiklejad oleksid tähelepanelikumad. "Eriti jaanipäeva eel ja järel, kus inimesed on ülevamas meeleolus ning seetõttu altimad rikkuma liiklusreegleid, panen kõigile südamele, et enne rooli istumist inimesed mõtleksid, kui kallis on inimelu ning teist võimalust ei anta kellelegi."

RSA Kindlustuse väljamakstud kahjude summa maikuu seisuga oli eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 38% suurem, moodustades kokku 2,7 miljonit eurot.

RSA Kindlustus tegutseb Eestis Codan Forsikring A/S Eesti filiaalina, kasutades RSA kaubamärki. Codan Forsikring A/S on Taani kahjukindlustusselts, mis kuulub rahvusvahelisse RSA kindlustusgruppi. RSA kindlustusgrupp on Baltikumis turuliider,

tegutsedes Lätis Balta ja Leedus Lietuvos Draudimase nime all.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474