23. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rõtov: palgatõus käsikäes sisetarbimise suurenemisega

Äripäeva peadirektor Igor Rõtov seob palgatõusu sisetarbimise suurenemisega. Kui sisetarbimine tuleval aastal suureneb, tõuseb ka Äripäeva töötajate palk.

15. juunil avalikustatud Eesti Panga majandusprognoosis manitses keskpank liiga kiire palgakasvu eest, soovitades vältida palkade indekseerimist ja muul moel tõstmist. Delovõje Vedomosti küsis ettevõtjatelt, kas nad on valmis keskpanga soovitusi järgima.

"Kahtlemata mitte. Eesti Panga arvamus on tark, kuid iseenesest piisavalt mõttetu," leidis Äripäeva peadirektor Igor Rõtov. "Meie ettevõte tegutseb turusituatsioonis ja palkade tõstmine ei sõltu meil sellest, mida keskpank räägib. Loodan, et järgmisel aastal kasvab meil sisetarbimine ja siis tõstame me ka palku."

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474