30. juuni 2011

VIDEO: Kesneril ei ole piinlik

Kinnisvaraärimehe Kristian Kesneri mitu aastat kestnud kriminaaluurimine on jõudnud nii kaugele, et täna andis ta Harju Maakohtus oma esimesel võlausaldajate koosolekul vande, kus kinnitas võlgade õigust. Kesneri sõnul ei tunne ta piinlikust oma võlausaldajate ees. „Kohus otsustab, kas ma olen võlgu või ei ole,“ lausus Kesner. 

Kesneri pere elab Viimsis Kasemetsa teel asuvas eramajas, mida piiravad igast küljest turvakaamerad. See maja on pandud sundmüüki, kuid Kesneri sõnul ei kuulu see maja üldse talle ning ei soovinud kommenteerida, kas miski on veel pandud sundmüüki. Mustkunstniku osavusega suutis Kristian Kesner äripartneri miljonid kroonid nähtamatuks muuta ja ära kaotada. Kesneri trikid tuginesid dokumentide võltsimisel ja fiktiivsetel tehingutel, mille abil ettevõtted varast tühjaks tehti.  Kesneri äripartneriteks olid Keskerakonna rahastajate hulka kuulunud Siim ja Sulev Seppik ning praegune riigikogu liige, endine Tallinna abilinnapea Denis Boroditš.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474