16. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Energia selgitused ei veennud Arto Aasa

Eesti Energia hinnatõusupõhjendused ei kõlanud veenvalt, rääkis Riigikogu majanduskomisjoni liige ja reformierakondlane Arto Aas uudisteportaalile ERR.

"Just omapoolse selgitustöö osas paistab Eesti Energial olevat kõige rohkem probleeme.  Loomulikult on igasugune hinnatõus ebameeldiv uudis, eriti kui tegemist on elektrienergiaga. Seetõttu peab hinnatõusu taotlemine olema väga hästi põhjendatud ja läbipaistev," rääkis Aas ERR-i uudisteportaalile.

Ta avaldas lootust, et Eesti Energia annab täiendavaid selgitusi, mis on piisavalt argumenteeritud nii avalikkuse kui taotlust hindava konkurentsiameti jaoks. "Igasugune segadus ja mäng hinnataotlustega pole ei klientidele ega Eesti Energiale kindlasti kasulik."

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474