16. juuli 2011

Eesti Energia selgitused ei veennud Arto Aasa

Eesti Energia hinnatõusupõhjendused ei kõlanud veenvalt, rääkis Riigikogu majanduskomisjoni liige ja reformierakondlane Arto Aas uudisteportaalile ERR.

"Just omapoolse selgitustöö osas paistab Eesti Energial olevat kõige rohkem probleeme.  Loomulikult on igasugune hinnatõus ebameeldiv uudis, eriti kui tegemist on elektrienergiaga. Seetõttu peab hinnatõusu taotlemine olema väga hästi põhjendatud ja läbipaistev," rääkis Aas ERR-i uudisteportaalile.

Ta avaldas lootust, et Eesti Energia annab täiendavaid selgitusi, mis on piisavalt argumenteeritud nii avalikkuse kui taotlust hindava konkurentsiameti jaoks. "Igasugune segadus ja mäng hinnataotlustega pole ei klientidele ega Eesti Energiale kindlasti kasulik."

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474