17. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaljuvee: taastuvenergia toetused tuleb üle vaadata

Viis aastat tagasi tehtud otsused taastuvenergiat sellises mahus toetada tehti justkui kirvega ja seetõttu peab tarbija praegu peale maksma, mistõttu tuleks toetuste saamise süsteem üle vaadata, arvas keskerakondlane ja riigikogu liige Lembit Kaljuvee.

Kaljuvee sõnul tõenäoliselt õnnestub majandusministri Juhan Partsi plaan vähendada taastuvenergia toetuseid. Tema arvates laseb Reformierakond Partsul nende teemadega tegeleda, sest tegu on väikse sektoriga, mis pole niivõrd oluline.

„Parts tahab näidata, et ta tegeleb energeetika teemadega. Eesti Energia ja valitsus kasvavad tal aga üle pea,“ sõnas Kaljuvee. 

Samas on Kaljuvee hinnangul siiski vajalik toetuseid kohendada.

Kaljuvee vastas Äripäeva päevaküsimusele – kas taastuvenergia toetuseid tuleb vähendada?

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474