17. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nestor peab Partsi „huvitavaks“ majandusministriks

Majandusministri eesmärgiks peaks olema investorite meelitamine ja rahavoolu kindlustamine, kuid Juhan Parts talitab vastupidi, kommenteeris sotsiaaldemokraat Eiki Nestor majandusministri kavatsust taas kord taastuvenergia toetuseid vähendada.

Nestor sõnas, et nö tuulikumehed on teinud äriplaanides toetudes riigilt saadavale rahale. Kui neid aga järsult vähendada, tekitab see siinse investeerimiskeskkonna vastu umbusku.

„Kui tehakse nii, nagu Part teeb, pole võitjaid ega kaotajaid. Ainult ajaleht saab endale uue esikaane loo,“ sõnas Nestor.

Nestor lausus, et eelkõige on vaja riigil tagada stabiilsus, mitte loopida populistlikke loosungeid. Nestori hinnangul on olnud Reformierakonna seisukohad taastuvenergia toetuste osas pragmaatilisemad. Ka aasta tagasi põrus Partsi plaan Reformierakonna vastuseisu tõttu.

Nestor sõnas ka, et riigikogus on Partsi uuele kavale vastuseisu oodata, sest rahvasaadikud sellise investorite kohtlemisega ei lepi. 

Nestor vastas Äripäeva päevaküsimusele – kas taastuvenergia toetuseid tuleb vähendada?

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474