15. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Washington Times: Drambjani võis ajendada Vene propaganda

Eesti uurib, kas Karen Drambjani võis tulistamisele kaitseministeeriumis tõugata Venemaa propagandarünnak, kirjutas pühapäevane The Washington Times.

Leht tsiteerib kaitseminister Mart Laari, kelle sõnul on "üks võimalusi, mida me uurime, kas päästikuks, mis seda isikut inspireeris tegudele, on eriti viimasel nädalal käivitunud massiivne Venemaa propagandarünnak Eesti vastu."

Laari sõnul on Venemaa viimase kuu jooksul võtnud sõna Eesti valitsuse vastu, nii on ka tema perekonda nimetatud natside kaasajooksikuks, mis on eriti solvav, kuna tema vanaisa tapeti natside poolt, kirjutab leht.

Samuti puudutas IRLi juht Mart Laar seda teemat täna Stockholmis kõnet pidades. "Venemaa avaldused ei ole alates Balti riikide iseseisvuse taastamisest 20 aastaga palju muutunud. Nagu viimased sündmused näitavad, on valet piisavalt korrutades võimalik leida kasvõi üks õnnetu inimene, kes seda usub ja radikaalsel moel püüab maksma panna," sõnas ta.

Laar kõneles täna Rootsi välispoliitika instituudi Balti riikide iseseisvuse taastamise 20. aastapaevale pühendatud seminaril, mille teema oli Vene-Balti suhted parast iseseisvuse taastamist.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474