17. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Iraan ja Valgevene keerasid nafta kaevandamisel riidu

Iraani ja Valgevene naftakaevandamistüli päädis sellega, et Belorusneft lõpetas juunis nafta ammutamise Pärsia lahe ääres.

Iraan ja Valgevene kirjutasid nafta kaevandamise alasele koostööle alla 2007. aastal, vahendas Telegraf. Nüüd süüdistab Iraani riiklik naftafirma Petroleum Engineering and Development Co Belorusnefti lepingutingimuste rikkumistes. Lubatud 3 500 barreli asemel suutsid valgevenelased välja pumbata vaid kuni 2 800 barrelit naftat ööpäevas.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474