26. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toomas Tiivel: EFSFist me ei pääse

Bauhof Group ASi juht Toomas Tiivel loodab, et riigikogu liikmetel on vastus olemas, kas hääletada homme euroala päästefondis EFSFis osalemise poolt või vastu.

"Kui me oleme ühise rahaliidu liige, ega me sellest toetamisest ei pääse. Minu arvates oleks pidanud ühtepidi tegema diskusiooni selle ümber ja teistpidi oleks pidanud selgitamine avalikkusele käima oluliselt varem. Ikkagi inimesed teaksid, mida selles osalemine tähendab," vastas ta Äripäeva päevaküsimusele.

Tiiveli sõnul on raske öelda, kas Eestil oleks võimalik oodata või on homme viimane aeg, mil peab seda otsustama. "Riigikogu liikmed on loodetavasti saanud sellele pikemalt mõelda kui 30 sekundit, ilmselt on neil see otsus tehtud," märkis ta.

Homme läheb riigikogus esimesele lugemisele Eesti osalemine euroala päästemehhanismis EFSFis. Äripäev küsib ettevõtetelt, kas Eesti peaks homme abipaketis osalemise ära otsustama või otsuse edasi lükkama.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474