4. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parbus: olete esimene, kes seda meenutas

Linnaametnik Ivo Parbus ei soovi kolm aastat tagasi toimunud sündmustest rääkida.

Intervjuu Ivo Parbusega

Pühapäeval, 4. detsembril saab kolm aastat ühest päevast, mis on ka Teie elu muutnud. Räägiks sel teemal?Ei, ma ei tahaks sel teemal rääkida, kuna protsess kestab ja sel ajal ei ole mul erilist huvi kommenteerida asju.

Kui üldisemalt, mis Teil sellest päevast on meelde jäänud?Ma ei taha isegi sellest rääkida. Te olete esimene, kes mulle seda meelde tuletas, ma elan olevikule.

Aga on see Teie elu kardinaalselt muutnud?Ma siiski ütlen, et ma ei tahaks sellest rääkida. Elus on väga palju väärtusi, mille nimel elada. Ka hetkel on mul väga palju sellist, mille üle südamest rõõmustada. Nii, et sellega ma tegelengi.

Kas tehtu pärast on olnud kahetsusetunnet ka?Nagu ma ütlesin, protsess kestab. Te tüürite nüüd jälle sinna, et hakata mind süüdi mõistma, enne kui seda teeb kohus.

Teie midagi sellist teinud ei ole, milles Teid süüdistatakse?On sellised teatud üleüldiselt tunnustatud normid, vähemalt mujal maailmas, et inimesi ei hakata enne kiviga loopima, kui selleks mingit põhjust on. Kultuursetes riikides ei loobita üldse inimesi kiviga. Ma ütlen veel kord, mul ei ole mingit põhjust sel teemal vestelda.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474