9. detsember 2011

Savisaar vähendas Bankend Groupi üürimakset

Mullu üle kahe miljoni euro puhaskasumit teeninud Bankend Group sai Tallinna linnapealt Edgar Savisaarelt allkirja vanalinnas asuvate äriruumide üürihinna alandamiseks.

Molly Malones baarina tuntud, Vanalinnas aadressil Mündi tn 2 / Raekoja plats 10 / Saiakang 1 asuvate linnale kuuluvate äriruumide üürilepingu tähtaeg oli 15. veebruar 2013. aasta. Iga-aastaste tarbijahinnaindeksi muutuse tõttu oli üür tõusnud 32,18 euroni/m² kohta.

Sel sügisel taotles Bankend Group lepingu lõpetamist ning juba uue, viieaastase lepingu sõlmimist hinnaga 30 eurot ruutmeetri eest.

Kolmapäevasel linnavalitsuse istungil linnapea vastava korralduse ka allkirjastas. Sellega väheneb rendimakse 262 ruutmeetri suuruse pinna eest 570 eurot kuus.Bankend Group OÜ mullune konsolideeritud müügitulu oli 6,26 miljonit eurot ning puhaskasum 2,2 miljonit eurot. 

Korralduse seletuskirjas põhjendas Kesklinna valitsus üüri alandamist eelmise aasta märtsis tellitud eksperthinnanguga, mille järgi on üüri ülemine piir vanalinna kaubandus- ja teeninduspindadel 25.56 – 28.76 eurot/m² kohta kuus, millele lisanduvad kommunaalkulud ja muud maksed. 

Bankend Group omanikeks on Vjatšeslav Fursov, Jevgeni Kolesnikov, Natalja Kovaltšuk ja OÜ Karlenhof kaudu Aare Teder.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474