11. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Annus: olen Lumanis ja Otsas pettunud mitmel põhjusel

Ehitusettevõtja Toomas Annus on isiklikult pettunud nii Nordeconi suuromanikus Toomas Lumanis kui ka Astlanda Ehituse osanikus Jaanus Otsas.

Küsimusele, millised sündmused sellise olukorrani on viinud, vastas Annus, et neid on isegi mitu. "Siin saladusi pole ja osa neist on avalikud olnud, nendele pole lihtsalt tähelepanu pööratud," märkis ta intervjuus Postimehele.

Annuse väitel nad Otsaga omavahel ei suhtle, kuid tüli põhjust ta avalikustama ei soostunud. 

Jaanus Otsa ei osanud enda sõnul teemat kommenteerida. Ta väitis Äripäevale, et omavahelisi suhteid neil Annusega praktiliselt polegi, sest nad lihtsalt ei puutu kokku. "See on tema arvamus ja tal on sellele õigus," vastas ta lühidalt Annuse väljaütlemistele.

Postimees küsis Annuselt, millised on tema suhted teise suure ehitaja Toomas Lumaniga. "Meil pole mingeid suhteid. Kui ajaloost paralleele tuua, siis ma pole kunagi aru saanud näiteks sellest, kuidas võisid osad eestlased 1940. aastal käituda nii, et naaber andis üles naabri," vastas Merko Ehituse suuromanik.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474