27. detsember 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljandi ettevõtjad: õnneks polnud eile tööpäeva

Kuigi Eesti Energia teatel oli kõige rohkem elektrita kliente hommikul Viljandi- ja Raplamaal, siis ettevõtjate sõnul ei ole neil kahjustusi olnud, eilsete elektrikatkestuste ajal tööpäeva polnud.

„Täna hommikul võttis arvutivõrkude taaskäivitamine poolteist tundi tööpäeva algusest. Ei olnud efektiivne töötamine, sest oodati, millal võrgud uuesti üles laaditakse,“ rääkis elektrimootoreid ja generaatoreid tootva Kolmeks ASi juhatuse esimees Leho Haldna. Ta lisas, et õnneks ei olnud neil eile tööpäeva, muidu oleks elektritakistused neid kõvasti mõjutanud. Ta lisas, et elekter tuli tagasi juba eile ning praegu on kõik korras.

Metsavarumisega tegelev Roger Puit ASi juhatuse esimees Margus Meimer kinnitas ka, et elektrikatkestused tema ettevõtet ei kõiguta. „Me oleme metsamehed ning meid pigem kõigutab torm. Meil on metsamasinad, mis metsas tööd teevad, ning sellise tuulega tööd teha ei saa,“ lausus Meimer. Neil on inimesed niikuinii puhkusel, sest turul on kehv aeg ning otsustati, et oodatakse uut aastat ning vaadatakse, mis edasi saab.

Viljandi Aken ja Uks juhatuse esimehe Rain Hüva sõnul on neil ettevõttes kollektiivpuhkus, seega elektrikatkestused neid ei tapa. „Teadaolevalt  ei ole praegu hullu midagi,“ sõnas Hüva. Ta lisas, et eile oli elektrikatkestusi mõneks tunniks.  

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474