23. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SEB: Eestis on palju omanikke

SEB Eesti eraisikute suuna arendusjuht Triin Messimase sõnul on Balti riikides võrreldes teiste Euroopa riikidega oluliselt rohkem koduomanikke.

"Balti riikides on erastamise tulemusena palju kinnisvaraomanikke. Enamik peresid elab enda omanduses elamus, Eestis 87,5 Lätis 84% ja Leedus lausa 93%," märkis Messimas SEB pressikonverentsil. Euroopa keskmine number on aga 71%.

"Me oleme saanud omanikeks ja peame vastavalt sellele tegema kulutusi ja otsuseid. Kuna omanikke on palju, siis kinnisvara hinna muutused mõjutavad palju meie jõukust ja kulutusi. Palju peab mõtlema sellele, kas on mõistlik olla pigem omanik või pigem üürnik,” märkis Messimas.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474