27. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Savisaar soovitab: võtke lühiajaline elektrileping

Tallinna linnapea Edgar Savisaar rääkis neljapäeval Kuku raadio saates Linnatund, et ei saa soovitada seda või teist elektripaketti. Tema soovitaks lühema perioodi lepinguid, ja end pikaks ajaks mitte siduda.

"Kui ma 1995. aastal sinna elama läksin, siis ma kasutasin elektrikütet, see oli odav. Nüüd on olukord muutunud," rääkis Savisaar oma Hundisilma talust.

Ta lisas, et tal on viisteist hektarit metsa ning talvel plaanib ta rohkem kütta ahju. "Mida ma soovitan linnarahvale? Ma ei saa öelda, et võtke see pakett ja teist ärge võtke. Mina soovitaks lühema perioodi lepinguid ja mitte end pikaks ajaks siduda. Lisaks rahasummale peaks jälgima ka kohustusi, mis on väikses kirjas," märkis Savisaar.

Ta lisas, et kui inimene sõlmib lepingu kolmeks aastaks, on ta  sunnimaises olukorras. Rääkides Tallinna linna elektrikuludest, lausus Savisaar, et tänavavalgustusele mõjub elektrihind tublisti, see läheb 58% kallimaks. "Aga Tallinn ei jää pimedaks," lisas linnapea.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474