12. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalm: noori III samba osakud ei tõmba

EMT peadirektori Valdo Kalmu sõnul on töötajate premeerimine III samba osakutega jutuks olnud, ent ettevõttes töötavate noorte jaoks ei olnud see piisavalt huvipakkuv.

Äripäeva küsimusele, mida te arvate töötajate premeerimisest III samba osakutega, vastas Kalm, et tänasel päeval ei ole selle peale tõsiselt mõeldud. " Nii palju mul meenub, et mõned aastad tagasi arutasime selle üle, kas see on üldse huvitav ja siis, ütleme, et meie ettevõtte keskmine vanus on väga madal ja pigem noored ei mõtle sellise asja peale täna veel. Ja ei oska seda nii palju väärtustada. Ütlevad, et parem teenida raha ja teavad täna ise, kuidas oma asjadega hakkama saavad," ütles Kalm.

Tänane Äripäev kirjutab, et rahandusministeerim on koostamas laiemat analüüsi kolmanda samba maksete kohta riigitöötaja eest, kus vaadeldakse ka eripensioneid, tulemused selguvad 2013. aasta esimeses pooles. Äripäev tunneb huvi, kas taoline töötajate premeerimine võiks olla huvipakkuv ka erasektoris.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474