28. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, mis objektid veel Jaapani rahaga korda tehakse

Valitsus täiendab nimekirja objektidest, mis tehakse korda Jaapani firmadele müüdava lubatud heitkoguse ühikute raha eest.

Nimekirja lisatakse täiendavate objektidena Lääne-Viru rakenduskõrgkooli katlamaja, rahvusooper Estonia hoone, politsei- ja piirivalveameti hoone Rahumäe teel Tallinnas, ASi Hoolekandeteenused Koluvere kodu, Sillamäe kodu ja Vägeva turvakodu, patendiameti hoone, maksu- ja tolliameti Narva ja Viljandi hooned, Sipa lasteaia hoone, Valtu spordimaja hoone, Kuressaare raekoda, Ulila keskuse hoone, Draamateatri hoone, Võru kohtumaja ja politseimaja, Põlva kohtu- ja politseihoone, justiitsministeeriumi hoone, õiguskantsleri kantselei hoone, Tallinna Vangla, politsei- ja piirivalveameti korrakaitseosakonna hooned, riigikantselei hooned, Ahula lasteaed-algkool ja Raeküla vanakooli keskus Pärnus.

Riigi lubatud heitkoguse ühikutega kauplemisega seonduvate valitsuse korralduste muutmine on homse valitsuse istungi päevakorras, esitab keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus.

Eelnõu kohaselt muudetakse korraldusi seoses uute objektide lisamisega reservvahendite kasutamise eesmärgil ja abikõlbulikkuse perioodi pikendamisega. Muudatuste tegemiseks on eelneva nõusoleku andnud ostjad Sumitomo Corporation ja Mitsubishi Corporation Jaapanist.

Pärast korralduste muutmist muudetakse ka rahandusministri määrusi, millega uutele objektidele sätestatakse abikõlblikkuse periood 2013. aasta lõpuni, lepingu sõlmimise tähtaeg ja investeeringute kava esitamise ning kinnitamise tähtajad.

Kohustuste täitmisega kaasnevad täiendavad haldus- ja auditeerimiskulud (nt kontroll toetuse saajate tegevuse üle, aruannete koostamine) kaetakse kokkuleppe alusel saadavatest finantsvahenditest vastavalt kokkuleppes sätestatud ulatusele.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474