10. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

G4S võitis haridusministeeriumi turvahanke

Haridus- ja Teadusministeeriumi korraldatud turvahanke võitis AS G4S Eesti, kes järgneval neljal aastal korraldab ministeeriumi peahoonete mehitatud valvet Tallinnas ja Tartus ning vastutab ka kõikide ministeeriumi kasutuses olevate hoonete tehnilise valve eest.

Lepingu järgi kannavad 1. jaanuarist ministeeriumi töötajate ja külastajate turvalisuse eest hoolt G4Si turvatöötajad, kes ühtlasi täidavad ka hoone külaliste vastuvõtu administraatori ülesandeid. Haridus- ja Ministeeriumi väljakutsetele on valmis ööpäevaringselt reageerima G4Si Tallinna ja Tartu patrullekipaažid. Samuti on G4Si korraldada kõik ministeeriumi läbipääsu-, turva- ja valvesüsteemide hooldustööd.

Haridus- ja Teadusministeeriumi haldusjuhi Jaako Lindmäe sõnul oli hanke eesmärgiks saada turvapartner, kes võtaks ministeeriumi turvavajadused täies mahus enda kontrolli alla, pakkudes võrdselt heal tasemel teenust nii Tartus kui Tallinnas. „Varem tegime koostööd teenuste lõikes erinevate turvafirmadega, sealhulgas ka G4Siga, kuid turvalisem ja mugavam on omada ühte kindlat koostööpartnerit. Samuti oli meie sooviks saada terviklik turvalahendus mitme Tartus ja Tallinnas asuva hoone valvamiseks, mida uus turvaleping ka võimaldab,“ lisas Jaako Lindmäe.

 „Arvestades objektide laialdast paiknemist ning teenuse komplekssust on ühe strateegilise partneri kaasamine meie arvates parim lahendus saavutamaks soovitud tulemusi. Meil on väga hea meel et Haridus- ja Teadusministeerium valis just meid oma partneriks ,“ lisas AS G4S Eesti müügidivisjoni direktor Jaan Nappus.

Peale G4S Eesti osales Haridus- ja Teadusministeeriumi kõrgete nõudmistega turvahankes ka Securitas Eesti AS.

 

 

 

 

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474