11. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pankrotis Saaremaa Golfil võlgu 1,5 mln eurot

Pankrotis ASi Saaremaa Golf vastu on võlausaldajatel nõudeid 1,5 miljoni euro eest, suurim võlausaldaja on SEB pank, selgus reedel võlausaldajate esimesel üldkoosolekul.

Lisaks SEB-le – kelle nõue ületab miljoni euro piiri – on suuremad võlausaldajad veel Kuressaare linnalt golfifirma suurosaluse ostnud OÜ SG Restart (219 558 eurot) ja klubihoone ostja Arti Arakase firma OÜ Ingmar Trade (nõude suurus 37 000 eurot), kirjutas Saarte Hääl.

Saaremaa Golfi pikaajaline suuraktsionär Kuressaare linn sai oma osalust müües suurt kahjumit. Samas oli Kuressaare linnavalitsuse esindaja Kalle Koov võlausaldajate koosolekul kohal, sest linnal on nõudeid veel 12 640 euro väärtuses. Tegu on saamata jäänud hoonestusõigustasuga.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474