27. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara ei saanud Bulgaarias kinnisvara müüdud

Arco Vara teatas börsile, et nende Bulgaaria tehingupartner taganes tehingust.

Mullu 23. novembril allkirjastasid Arco Vara Bulgaaria tütarettevõte Arco Invest EOOD üleandmise ja vastuvõtmise akti ettevõttega Cleves EOOD Boulevard Residence 21 korteri ja 13 parkimiskoha üleandmiseks. Lõpuleviidud tehingu summa oli 4,3 mln eurot, teatas ettevõte börsile.

Tegemist oli kaheosalise tehingu esimese etapiga. Lisaks ülalviidatud tehingule kohustus Cleves EOOD selle aasta lõpuks ostma veel 16 korterit ja 18 parkimiskohta hinnaga 2,8 mln eurot. Kõik eelpool nimetatud summad sisaldavad Bulgaaria 20%-list käibemaksu.

Tänavu detsembris teatas Cleves EOOD, et tulenevalt hetke turuolukorrast ja pangandustingimustest Bulgaarias on nad otsustanud ostuprotsessiga mitte jätkata ning vastavalt poolte kokkuleppele tasuti 20. detsembril Arco Invest EOOD-ile 235 469 eurot. Pooltel puuduvad üksteise suhtes nõuded ja nad on avatud koostööks tulevikus.

Boulevard Residence paikneb Sofia keskuses, Madrid Boulevardil. Hoones kogupindalaga 25 000 m² asub 87 korterit ning 164kohaline maa-alune parkla. Lisaks paiknevad hoone esimesel kolmel korrusel kaubanduspinnad ja kaasaegsed kontoriruumid.

"Madridi" elu- ja ärihoone arendusprojekt Sofia kesklinnas valmis juunis 2010. Hetkel jätkub äri- ja eluhoones vabade korterite müük ning rendipindade väljaüürimine.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474