3. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riik remondib 27 avalikku hoonet

27 avalikku hoonet, teiste seas Põhja-Eesti Regionaalhaigla ja ERRi raadiomaja, saavad valitsuselt raha säästlikumaks renoveerimiseks. 

Tänase korraldusega saab soojapidavamaks 27 uut hoonet:

Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskooli katlamaja

Saaremaa Muuseumi kantselei-fondihoidla arhiivraamatukogu ja töökodaEesti Piimandusmuuseumi peahooneKohtla-Järve jäähallRapla Ühisgümnaasiumi võimlaSillamäe Lasteaia Päikseke hooneAavere HooldekoduSaare Maavalitsuse hooneHiiumaa Muuseumi peahoonePõhja-Eesti Regionaalhaigla Mustamäe B-korpusEesti Rahvusringhäälingu raadiomajaSõmera hooldekoduLääne-Viru maavalitsuse hooneSillamäe KoduKogula EakatekoduRannarootsi muuseumHiiumaa haiglaRakvere TeatrimajaKohtla-Järve Kunstide KoolKohtla-Järvel asuvad Slaavi Gümnaasiumi ning Ahtme Gümnaasiumi hoonedRakvere vallas asuv Lasila Põhikooli hooneKihnu rahvamajaHelme vallas asuv Ritsu spordihoonePärnu Mai lasteaiaKarksi-Nuia KultuurikeskuseAudru Rahvamaja-Hooldekodu hooned.

Täna lisandunud hoonetega renoveeritakse saastekvoodi müügist saadud tulude eest 540 riigi ja kohalike omavalitsuste hoonet, neist 484 puhul on tööd juba lõpetatud.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474