3. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedilt ostja: me ei ole lõpetanud

Swedbanki kinnisvarahaldusfirmalt Ektornet hulga äripindu ostnud Colonna Capitali grupp kavatseb lähiajal veel kinnisvara soetada.

Ektornet müüs 16 äripinnast koosneva portfelli Colonna Capitali gruppi kuuluvale ettevõttele Pan-Estonian OÜ. Colonna Kinnisvara juht Marek Õunamägi rääkis, et tegu oli pikaajalise ja suure tehinguga ning hooned osteti peamiselt üüritulu potentsiaali pärast. Lähiaja plaanidest rääkides ei välistanud ta, et jõudsalt kasvav ettevõte võiks Eestis veel kinnisvara osta.

„Jätkame ikka huvitavate kinnisvaraobjektide otsimist ja proovime teha nii palju kui praeguses turuolukorras on võimalik,“ märkis Õunamägi. Ta lisas, et ettevõte on viimasel ajal jõudsalt kasvanud ning kasv jätkub: „Me ei ole veel kaugeltki lõpetanud.“

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474