7. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

G4Si eksjuht läks Elektriraudtee palgale

14. jaanuarist on Elektriraudtee uus juhatus esimees Andrus Ossip, kes mullu suveni juhtis turvafirmat G4S Eesti.

Ossipi sõnul on Elektriraudtee lähiaja suurimaks eesmärgiks uute rongide kasutusele võtmine ning mugava, kiire ja täpse reisirongiteenuse tagamine. "Oluline on ka ettevalmistus üle-eestilise reisirongiteenuse osutamiseks ning koostöö teiste ühistranpordiliikidega, eesmärgiga olla selge alternatiiv auto kasutamisele," sõnas ta.

Uue juht kinnitusel on raudteesektoris toimunud viimastel aastatel väga suured arengud paremuse poole. "Esimesed rongid ühest Läänemere moodsaimast rongipargist on nüüdseks Eestis ning selle eest tuleb tänada kogu Elektriraudtee meeskonda," sõnas Ossip.

Elektriraudtee nõukogu esimees Toivo Promm märkis, et Andrus Ossipil on rahvusvahelise ja suure ettevõtte juhtimise kogemus, mis toetab Elektriraudtee lähiaastate arenguid. "Järgmisest aastast on Elektriraudtee üks suurimaid ühistranspordiettevõtteid Eestis – see toob uued ja suuremad väljakutsed kogu ettevõttele," sõnas ta. 

Andrus Ossip on sündinud 1964 Tallinnas, 1990 lõpetas ta tehnikaülikooli. 2000. aastast kuni praeguseni töötas turvafirmas Falck Eesti, hilisem G4S Eesti. Aastail 2008–12 G4S Eesti juhatuse esimehena. Ossip on ka tööandjate keskliidu volikogu liige ning G4S Eesti & G4S Finland nõukogude liige.

Elektriraudtee teenindab reisijaid Tallinn-Aegviidu, Tallinn-Keila, Tallinn-Riisipere, Tallinn-Paldiski, Tallinn-Klooga ja Tallinn-Pääsküla elektrirongiliinidel. Elektriraudtee on 100% riigi omanduses olev ettevõte.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474