10. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tarmo Sild: Arco Ehitus ei lähe pankrotti

Kui veel septembris levisid jutud, et börsifirma Arco Vara tütarettevõte Arco Ehitus on müügis ühe euroga, siis Arco Vara juhatuse esimees Tarmo Sild kinnitas, et ettevõte ei ole müügis, seda ei ole plaan müüa ning tegemist on maksujõulise ja jätkusuutliku firmaga.

Äripäevale teada pakuti eelmisel aastal ühele ettevõtjale läbi mitme vahendaja Arco Ehitust koos kõigi kohustustega 1 euro eest, kuid kuna pakkumise saanu leidis, et seal ei ole enam midagi päästa, polnud tal tehingu vastu huvi. „Me ei otsi ostjat ja miks peaks keegi tahtma seda osta. Meil on vaja lõpetada kaks pooleli projekti,“ märkis Tarmo Sild. Sild on Arco Vara juhtinud viimased 2,5 kuud.

Pooleolevad projektid on Paides ja Kuusalus. AS Paide Vesi sõlmis 2011. aastal detsembris Ambla, Kareda, Koigi, Paide ja Roosna-Alliku valdade reoveepuhastite projekteerimis- ja ehitustööde riigihankes lepingu edukaima pakkumise teinud Arco Ehitus OÜ-ga. Lepingu maksumus koos käibemaksuga on 3,5 miljonit eurot.  

Kuusalu alevikus ehitab Arco Ehitus OÜ torustikke.lepingu summa koos käibemaksuga on 2 576 000 eurot. Lepingu järgi peab Arco Ehitus lõpetama Kuusalu aleviku ÜVK-töödega oktoobris 2013, kuid korrusmajade juures saavad need tehtud käesoleva aastaga

Kuidas kommenteerivad pankrotikuuldusi Arco Ehituse koostööpartnerid ja nõukogu liikmed, loe homsest Äripäevast.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474