11. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Dapon: kaubanduspinnad võiksid soosida ajaveetmist

Heale kaubanduspinnale ning uutele kontseptsioonidele on E.L.L. Kinnisvara juhatuse esimehe Aldo Daponi hinnangul veel ruumi.

Turg kasvab iga aasta ca 100 mln euro võrra, mis on ühe suure kaubanduskeskuse aastakäive. Lähemalt kaubanduspindade arengusuundadest saab lugeda Äripäeva kaubandusjuhtide teemaveebist kaubandus.ee SIIT.

„Mujal maailmas on kaubanduskeskused muutunud suuresti ajaveetmise kohaks – seda kahjuks täna Tallinnas tegutsevad keskused ei toeta," rääkis Dapon. "Puudub lisaks laiale kaubavalikule võimalus veeta vaba aega, kas siis sõprade või perega."

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474