18. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VIDEO: " Võime kergesti minna Savisaare stiilis mök-möki peale"

Eilne Eesti Ekspress kirjutab, et Eesti Energia võib kaotada USA-s tehtud investeeringutes 100 miljonit dollarit. Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsi hinnangul peaksime vaatama maailma energiapoliitilisi  stsenaariume.

"Kõiki neid põlevkivi rahvusvahelisi projekte, me peaksime rääkima selgeks Eesti riigi strateegilise huvi. Kui me  võtame selle strateegilise huvi ja jätame sinna lisamata maailma energiapoliitiliste  stsenaariumite tausta, siis me võime kergesti minna Savisaare stiilis mök-möki peale," kommenteeris Parts. Küsimusele, kas peaks projekte peatama, vastas Parts, et alati on riskid, mida ei ole võimalik maandada.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474