21. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arti Arakas ostis Tallinna Linnaehituse AS

Arti Arakale kuuluv ärinõustamisega tegelev Greatway ostis ehitusprojektide juhtimise ja omanikujärelevalve teostamisega tegeleva firma Tallinna Linnaehituse AS. Hind on konfidentsiaalne.

„See oli pikaajaline läbirääkimine. Mina ei ole ettevõttest ära läinud ning jään ikka sinna juhtima. Lihtsalt müüsin aktsiaid maha. Loodan, et töötan seal veel pikalt, selline oli meie kokkuleppe ettevõttega,“ kommenteeris Tallinna Linnaehituse AS endine ja ISA Group OÜ praegune omanik Vladimir Issakov.

Issakov müüs ettevõtte just Arakale, sest temaga on tal olnud pikaajaline koostöö. Ettevõtte tegevusala jääb samaks ning mingeid muutusi ei ole plaanis, lisas Issakov. „Tööd on alati vähe ja ikka tahaks rohkem,“ tõdes ta. Tema sõnul oli ikka kahju müüa, kuid tänu sellele müügile on lootust, et ettevõttel tuleb tööd juurde.

Hea teada:

2011. aastal olid OÜ ISA Group põhilisteks tegevusaladeks investeerimisprojektide juhtimise ja konsultatsiooniteenuse osutamine ehitusfirmadele. ISA Group OÜ omas 100% Tallinna Linnaehituse AS-i aktsiatest.

Tallinna Linnaehituse AS tegeleb ehitusprojektide juhtimise ja omanikujärelevalvega. Ettevõtte müügitulu moodustas 2011.aastal 1,7 mln eurot, kasvades aastaga 50 000 euro võrra.

OÜ Greatway asutati 2007. aasta sügisel. Ettevõte tegeleb ärinõustamise ja muu juhtimisalase nõustamisega. Greatway konsolideeritud müügitulu moodustas 2011. aastal 4,3 mln eurot, kahanedes aastaga ca 2% võrra. Kasumiks kogunes 4 mln eurot.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474