Arti Arakas ostis Tallinna Linnaehituse AS

Arti Arakale kuuluv ärinõustamisega tegelev Greatway ostis ehitusprojektide juhtimise ja omanikujärelevalve teostamisega tegeleva firma Tallinna Linnaehituse AS. Hind on konfidentsiaalne.

„See oli pikaajaline läbirääkimine. Mina ei ole ettevõttest ära läinud ning jään ikka sinna juhtima. Lihtsalt müüsin aktsiaid maha. Loodan, et töötan seal veel pikalt, selline oli meie kokkuleppe ettevõttega,“ kommenteeris Tallinna Linnaehituse AS endine ja ISA Group OÜ praegune omanik Vladimir Issakov.

Issakov müüs ettevõtte just Arakale, sest temaga on tal olnud pikaajaline koostöö. Ettevõtte tegevusala jääb samaks ning mingeid muutusi ei ole plaanis, lisas Issakov. „Tööd on alati vähe ja ikka tahaks rohkem,“ tõdes ta. Tema sõnul oli ikka kahju müüa, kuid tänu sellele müügile on lootust, et ettevõttel tuleb tööd juurde.

Hea teada:

2011. aastal olid OÜ ISA Group põhilisteks tegevusaladeks investeerimisprojektide juhtimise ja konsultatsiooniteenuse osutamine ehitusfirmadele. ISA Group OÜ omas 100% Tallinna Linnaehituse AS-i aktsiatest.

Tallinna Linnaehituse AS tegeleb ehitusprojektide juhtimise ja omanikujärelevalvega. Ettevõtte müügitulu moodustas 2011.aastal 1,7 mln eurot, kasvades aastaga 50 000 euro võrra.

OÜ Greatway asutati 2007. aasta sügisel. Ettevõte tegeleb ärinõustamise ja muu juhtimisalase nõustamisega. Greatway konsolideeritud müügitulu moodustas 2011. aastal 4,3 mln eurot, kahanedes aastaga ca 2% võrra. Kasumiks kogunes 4 mln eurot.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised