22. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Homsest Latvenergo võlakirjad börsil kaubeldavad

Börs teatas, et alates homsest on OMX Nasdaq Balti võlakirjaturul kaubeldavad Latvenergo esimese võlakirjaemissiooni võlakirjad.

Läti elektrikompanii emiteeris 20 miljoni euro eest võlakirju, mille Läti, Leedu ja Eesti investorid märkisid üle neljakordselt täis.

Eurodes võlakirjade lunastamistähtaeg on 15. detsember 2017. Tegemist on 2,8protsendise kupongvõlakirjaga. Latvenergo võlakirjade emitendi sümbol on ELEK. See emissioon oli osa laiemast 50 miljoni latisest ehk 70 miljoni eurosest võlakirjaprogrammist.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474