EfTEN ostis Narva Prisma kinnistu

EfTEN Kinnisvarafond ostis Narvas kinnistu, millel asub Prisma Peremarket. Tehingu mahtu pooled ei avalikusta.

Müüs Soome kinnisvaraarendus- ja investeerimisettevõte Vicus. „Narva kinnistu müük on meie jaoks esimene väljumine ning tõestab, et meie strateegia on olnud edukas. Oleme projekti tulemustega väga rahul," kommenteeris haldusfirma Vicus Capital Advisors Oy tegevjuht Risto Hiekka.

EfTEN Capitali tegevjuhi Viljar Arakase sõnul on kinnistu hea investeering tugeva pikaajalise ankurüürnikuga ning asukohaga elamurajoonis.

Omandatud 30 607 ruutmeetrine kinnistu asub Narvas aadressil Kangelaste prospekt 29. Prisma hoone ehitati 2010. aastal. Tehing jõustub pärast Eesti Konkurentsiameti heakskiitu.

Narva Prisma kinnistu ostuga on fondi portfellis kokku 13 objekti, kogupindalaga 88 000 ruutmeetrit rendipinda, mis jaguneb büroo-, teenindus-, müügi- ja laopindade ning avaliku sektori kasutuses oleva kinnisvara vahel.

EfTEN Kinnisvarafond on fondivalitseja EfTEN Capitali poolt 2008. aastal asutatud ärikinnisvarasse investeeriv kinnisvarafond. EfTEN Capital AS on Eesti ettevõtjate poolt asutatud varavalitsemise ettevõte, mis tegeleb peamiselt ärikinnisvara- ja investeerimisfondide valitsemisega.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised