31. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Savisaar: Tallinn säästis tänu Latvenergole 1,5 miljonit

Tallinna linnapea Edgar Savisaar ütles Kuku saates „Linnatund", et Tallinna linn (ja ka tema ise) on valinud energiamüüjaks Elektrumi ning võitnud sellega 1,5 miljonit eurot.

"Olen sõlminud elektrilepingu Elektrumi ehk Latvenergoga. Tallinna linn on ka sealt ostnud ja mul on hea meel, et oleme seda teinud, sest oleme sellega võitnud 1, 5 miljonit eurot," kommenteeris Savisaar.

Savisaar tõdes, et elektri hinnatõus on ka linna jaoks probleem. Küsimusele, kas oleks saanud seda hinantõusu kuidagi vältida, vastas Savisaar, et vältida ilmselt mitte, aga see võinuks olla oluliselt väiksem.

"Tõepoolest, konkurentsiamet oleks võinud olla selles asjas aktiivsem. Ilmselt on hulk elektrienergia komponente riigi kasuks ja tarbija kahjuks," märkis Savisaar.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474