19. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata suuremaid metsamaa omanikke

Erametsaliit korraldas mullu jahikeeluaktsiooni, paludes maaomanikel keelata oma maa peal jaht, et survestada riiki uut jahiseadust vastu võtma.

Erametsaliidu juhatuse esimees Taavi Ehrpais eitas survestamist. Tahtsime diskusiooni ühiskonnas üleval hoida, selgitas ta.

Eesti Jahimeeste Selts küsis keskkonnaametist, kui palju keelajaid oli ning lisas äriregistrist keelajate tausta.

10 suuremat firmat, kes on keelanud:

Metsamaahaldus (Taavi Raadik, Aivar Berzin, Toomas Uripea) - 20 636 hektaritMetsnik OÜ (Custas AB - Jonas Wahlström, Rootsi) - 19 197 haMetsagrupp OÜ (Urmas Rahnel, Toomas Aab) - 17 534 haTornator Eesti OÜ (Tornator Oy, Soome) - 17 356 haMetsatervenduse OÜ (Peeter Mänd, Mati Polli, Kaido Jõeleht) - 11 871 haHaanja Forests OÜ (RMK Global Timberland Resources Holdings S.a.r.l., Luksemburg) - 8571 haEstonian Sustainable Forestry OÜ (Dasor Forinv 2, Luksemburg) - 4422 haToftan AS (Karl Hedin Sagverk AB, Rootsi) - 3726 haWWForest Management OÜ (WWForest Management GMBH, Saksamaa) - 3654 haMetsnik Agri OÜ (Metsnik OÜ) - 3627 ha

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474