20. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bauhofi käive oli mullu ligi 100 miljonit eurot

Eesti ehitusmaterjalide ning aiakaupade müügiga tegeleva jaeketi Bauhof Groupi eelmise aasta käive oli 97,6 miljonit eurot, müük Eestis kasvas aastaga 10 protsenti.

Bauhofi juhatuse liikme Mart Vau sõnul oli 2012. aasta ettevõttele edukas. „Samal ajal kui jaekaupade üldine kasv Eestis oli 7%, kasvas Bauhofi müük aasta varasema ajaga võrreldes 10 protsenti," ütles Vau.

Vau kinnitusel on Bauhof eelmise aasta tulemuste põhjal jätkuvalt Eesti suurima turuosaga ehitusmaterjalide ja aiakaupade müüja. 2012. aastal laiendas Bauhof Laagri ja Keila kaupluste müügipinda ning mõlema poe Aiaparadiisi ala.

Bauhofil on Eestis kaksteist ja Leedus viis kauplust. Ettevõte annab tööd 660 inimesele.

 

 

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474