Autor: Juuli Laanemets • 13. jaanuar 2014

AON: Elroni juhtide väide ei vasta tõele

Elroni kindlustusmaakleri Aon´i Eesti filiaali juht Kaido Konsap lükkab ümber eelmise nädalaEesti Päevalehes ilmunud artiklis „Elron kindlustas lähetuses käivad töötajad mäesuusa- ja lumesaanitraumade vastu“ esitatud väite.

„Eesti Päevalehe artikkel jätab väära mulje, nagu oleks Elroni juhid ostnud enda huvidest tulenevalt eksklusiivse reisikindlustuspaketi, mille abil on võimalik erareisikindlustuste ostmisest hoiduda ja mille aastamakse summas 242,75 eurot on ebamõistlik kulutus,“ ütles Aon´i Eesti filiaali juht Kaido Konsap. „See väide pole tõene.“

„ERGO on oma kommentaaris EPLile viidanud tingimustele, mis jõustusid 1.1.2014 ja mille alusel ERGO tõepoolest eristab standardkatet aktiivse puhkuse riskidest,“ selgitas Kaido Konsap. „Elroni kindlustuslepingu hanke läbiviimise ja lepingu jõustumise ajal kehtisid ja kehtivad ka hetkel ERGO Reisikindlustuse tingimused KT.0715.11, kus suusatamine ja lumelauasõit ei ole välistatud ning kategooriat „aktiivne puhkus“ ei eksisteeri.“

„Seega olid (ja on) kõik nende tingimuste kehtivuse ajal ERGOst reisikindlustust ostnud kliendid kaitstud ka suusamägedel tekkinud kahjude eest lisamakset tasumata,“ lisas Konsap. „Artiklis Toivo Prommi esitatud väited vastavad 100% tõele ning puudub alus nende kahtluse alla seadmiseks.“

Aon’i Eestis asuvas filiaalis töötab 14 spetsialisti, kelle nõustamisel sõlmitud kindlustuslepingute maht ületab aastas 6 miljonit eurot. UADBB Aon Baltic Eesti filiaal on kindlustusmaaklerlus-, edasikindlustus- ja konsultatsiooniettevõtte Aon plc (NYSE:AON) Eesti äriüksus, emaettevõttel on 65 000 töötajat 120 riigis.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806