Autor: Juuli Laanemets • 13. jaanuar 2014

Tallinna Vesi nõukogu koosseis täpsustus

Tallinna Vesi aktsionär, United Utilities (Tallinn) B.V., otsustas pikendada ettevõtte nõukogus määratud nõukogu liikme, Steven Richard Fraser’i, ametiaega kahe aasta võrra alates 22. jaanuarist 2014.a.

10. jaanuari 2014. a seisuga on Tallinna Vesi nõukogu liikmeteks: Robert John Gallienne, Steven Richard Fraser, Simon Gardiner ja Brendan Francis Murphy (United Utilities (Tallinn) B.V.), Priit Lello, Rein Ratas ja Toivo Tootsen (Tallinna linn), Mart Mägi ja Allar Jõks (sõltumatu).

AS-i Tallinna Vesi põhikirja kohaselt on United Utilities (Tallinn) B.V.-l kui Tallinna Vesi suuraktsionäril (35,3% aktsiatest) õigus määrata kaks ettevõtte nõukogu liiget ja Tallinna linnal kui teisel suuraktsionäril (34,7%) on õigus samuti määrata kaks nõukogu liiget. United Utilities (Tallinn) B.V.-l on õigus esitada veel kaks valitavat nõukogu liikme kandidaati ning Tallinna linnal on õigus esitada üks valitav nõukogu liikme kandidaat AS-i Tallinna Vesi aktsionäride üldkoosolekule, mis valib lisaks ka kaks sõltumatut nõukogu liiget.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806