Autor: Juuli Laanemets • 16. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Turvaettevõtete liit sai rahvusvahelise liikme

Eesti Turvaettevõtete Liit suurenes liikme võrra, uus liituja on Rootsi turvakontserni Rapid Group kuuluva Rapid Security.

Rapid Group on Rootsi turvaturu tuntumaid tegijaid kahe suure turuvalitseja - Securitase ja G4S-i järel. Ettevõtte ainuomanik on investeerimisfirma Gabrielsson Invest AB.

Eestisse tuli Rapid aastal 2008 läbi firmaostu Narvas. Ettevõttel on kontor Tallinnas ja Narvas ning juhtimiskeskus Narvas. Põhiteenus on videovalve, mis põhineb tippkvaliteetsetel seadmetel ja tarkvaral firmadelt Videofied, Revisec ja Bosch.

"Oleme vana ettevõte uues kuues," ütles Rapid Security juhatuse esimees Vallo Põldma. "Väikesest lokaalsest turvafirmast on saanud täiesti uue juhtkonna ja visiooniga tehnoloogiaettevõte, mis suudab pakkuda teenuseid kõikjal Eestis. Ettevõtte kiire areng tingis ka liitumise turvaettevõtete liiduga, et anda oma panus valdkonna üldisse arengusse.“

Turvaettevõtete Liidu tegevjuht Kaupo Kuusik nimetas Rapid Security liitumist selgeks hinnanguks organisatsiooni väärtustele ja tegevustele.

"Rahvusvahelise kogemuse ja edumeelse nägemusega ettevõttena lisab Rapid Security turvateenuste turule kvaliteeti ja arengule suunatud konkurentsi," märkis Kuusik.

Eesti Turvaettevõtete Liitu kuulub peale Rapid Security lisandumist 19 ettevõtet. Nende hulgas on kõik valdkonna suuremad tegijad, mille käibemahud moodustavad ETEL-i möödunud aasta turu-uuringu hinnangul 87 protsenti kogu valdkonna käibest.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474