Autor: Juuli Laanemets • 17. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvara nõustamine klientidele ka Soomes

Euro Kinnisvarateenused alustas  Soome ettevõtete kinnisvaraalast nõustamist. Teenus on mõeldud neile, kes juba tegutsevad Eestis või soovivad oma tegevust laiendada Eestisse.

Soome klientidele teeb asjaajamise mugavaks otse kontakt Soomes. Kliendid saavad teenuse kohapeal ja võimaluse suhelda oma emakeeles.

Konsultant Kadri-Ann Õunap ütles, et kliendid küsivad enam nõu kinnisvaraga seotud seadusandluse ning üldise asjaajamise kohta Eestis. „Tihti küsitakse, mida sisaldab maakleri teenus. Näiteks üürilepingute puhul uuritakse, kas peale üürilepingu sõlmimist on teenus osutatud või üüriperioodi jooksul võib erinevate probleemidega maakleri poole endiselt pöörduda,“ selgitas Õunap.

Nõu saavad ka erakliendid, kes soovivad soetada elukondlikku kinnisvara Eestis. Õunapi sõnul paraneb teenuse laiendamisega Soome oluliselt sealsete klientide teenindamise kvaliteeti.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474