5. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna korteriomanikud saavad tasuta nõustamist

Tänasest, 5. veebruarist on Tallinna linnavalitsuse Vabaduse väljaku  teenindussaalis taas avatud korteriühistute infopunkt.

Korteriomanikud saavad MTÜ Eesti Korteriühistute Liidu juristilt tasuta teavet ja nõu järgmistes valdkondades: korteriomandi valitsemine ja majandamine (sh korteriomanike ja ühistute suhted, valitsejate õigused ja kohustused); ühisuse ning ühistu erinevused; korteriomanike õigused ja kohustused; ühistu kui juriidilise isiku õigused ja kohustused.

„Varasematel aastatel on infopunkt aidanud linnaelanikel lahendada hulgaliselt  kortermajades elamisega seotud probleeme,“ ütles abilinnapea Eha Võrk. „Eelmisel aastal teenindati igas kuus keskmiselt 130-140 isikut. Arvestades, et teenust osutati vaid kolmapäeviti, on see linnavalitsuse ja korteriühistute liidu koostöös toimiv infopunkt ilmselgelt oluline ja vajalik.“

Infopunkti spetsialistide poole võib pöörduda ka teiste tsiviil-, haldus-, väärteo- ja kriminaalõiguslikes küsimustes, mis on seotud kortermajades elamisega. Infopunkt on avatud kolmapäeviti kella 9-12 ja 13-17.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474