Autor: Juuli Laanemets • 17. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn otsib Lumemurdjat

Kuni 6. aprillini kestab konkurss tunnustusauhinnale „Tallinna linna Lumemurdja“, mille käigus selgitatakse välja parima töökultuuriga majahoidja. Parimale omistatakse tiitel „Lumemurdja 2014“ ning kolme parimat premeeritakse tööriistadega.

Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf  ütles, et ka lumevaesel talvel on põhjust parimaid majahoidjaid tunnustada ja hinnata nende igapäevase töö kvaliteeti.  „Majahoidjatel on peale lumekoristuse teisigi igapäevaseid töid, mille tulemuste põhjal nende tublidust hinnata saab ja tiitel „lumemurdja“ antakse ka sel aasal välja parimale,“ selgitas Klandorf.

Konkursi eesmärk on tunnustada Tallinna linnas tegutsevate ühistute ning erakinnistute puhastusaladel töötavaid majahoidjaid, kelle ülesanneteks on lisaks  lume- ja libedustõrjetöödele  ka muud tavapärased  majahoidaja tööd nagu kõnniteede pühkimine, trepikodade koristamine, tähtpäevadel lippude õigeaegne ülespanek.

Eeskujulikumat majahoidjat tunnustatakse tiitliga „Lumemurdja 2014“. Lisaks tunnustataks veel kahte  majahoidjat. Konkursile võivad kandidaate esitada linnaosavalitsustele kõik linnaelanikud  e-maili teel  kuni 6. aprillini. Iseennast kandidaadiks esitada ei saa.

Töid hinnatakse kahes etapis

• Esimeses etapis teostab linnaosa valitsuse moodustatud töögrupp  esitatud kandidaatide töö ülevaatuse ja vajadusel suheldakse elanikega majahoidja tööst parema ülevaate saamiseks.

• Teises etapis edastab linnaosa valitsus edastab analüüsitud kandidaatidest parimad konkursi korraldustoimkonnale, kes valib eeskujulikuma majahoidja , kellele omistatakse tiitel „Lumemurdja 2014“. Eeskujuliku majahoidja tunnustusauhinna „Tallinna linna Lumemurdja“ üleandmine ja kahe majahoidja tunnustamine toimub 2014 aasta aprillis. Võitjate nimed avalikustatakse Tallinna veebilehel.

Kolme parimat premeeritakse talihooldustöödeks vajalike Fiskarsi töövahenditega. Esimene koht saab kingituseks lumelabida ja jääraua; teine koht lumelabida ning kolmas koht lumelaua.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474