Autor: Juuli Laanemets • 20. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Vesi nimetas ametisse uue tegevjuhi

Tallinna Vesi nõukogu valis Karl Heino Brookes’i, alates 20. märtsist ettevõtte juhatuse liikmeks. Ian Plenderleith jätkab juhatuse esimehe ametikohal kuni 1. juunini 2014, mil Brookes võtab tegevjuhi ametikoha Plenderleith’ilt üle.

Karl Brookes’il on pea 30. aastane kommunaalsektoris töötamise kogemus nii Suurbritannias kui ka rahvusvaheliselt, töötades mitmetel ametikohtadel nõudlikes tootmiskeskkondades. Alates 2011. aastast kuni käesolevani töötas Brookes Balfour Beatty Utility Solutions’i tootmisjuhina, kus vastutas õhuliinide toimimise eest Ühendkuningriis.

Brookes ütles, Tallinna Vesi võib kindlasti selle teenuse kvaliteedi üle uhke olla, mida pakub pea kolmandikule Eesti elanikest. „Ootan huviga osalemist ettevõtte edasises arengus ning koostööd ettevõtte töötajatega,” ütles ta.

Plenderleith on ettevõttes töötanud pea 9 aastat. Finantsdirektorina, aastatel 2004 – 2007, mängis ta olulist rolli muudatustes, mis võimaldasid ettevõtet aktsiate noteerimise Tallinna börsil 2005. aasta juunis. Nõukogu esimees Robert Gallienne ütles, et alates 2008. aasta oktoobrist kuni tänaseni on Plenderleith juhtinud ettevõtet keerukas majanduskeskkonnas. „Mis kõige olulisem, kaitsnud ettevõtte ja selle aktsionäride huve muutunud regulatsiooni tingimustes,“ ütles Gallienne.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474