Autor: Juuli Laanemets • 20. märts 2014

Tallinna Vesi nimetas ametisse uue tegevjuhi

Tallinna Vesi nõukogu valis Karl Heino Brookes’i, alates 20. märtsist ettevõtte juhatuse liikmeks. Ian Plenderleith jätkab juhatuse esimehe ametikohal kuni 1. juunini 2014, mil Brookes võtab tegevjuhi ametikoha Plenderleith’ilt üle.

Karl Brookes’il on pea 30. aastane kommunaalsektoris töötamise kogemus nii Suurbritannias kui ka rahvusvaheliselt, töötades mitmetel ametikohtadel nõudlikes tootmiskeskkondades. Alates 2011. aastast kuni käesolevani töötas Brookes Balfour Beatty Utility Solutions’i tootmisjuhina, kus vastutas õhuliinide toimimise eest Ühendkuningriis.

Brookes ütles, Tallinna Vesi võib kindlasti selle teenuse kvaliteedi üle uhke olla, mida pakub pea kolmandikule Eesti elanikest. „Ootan huviga osalemist ettevõtte edasises arengus ning koostööd ettevõtte töötajatega,” ütles ta.

Plenderleith on ettevõttes töötanud pea 9 aastat. Finantsdirektorina, aastatel 2004 – 2007, mängis ta olulist rolli muudatustes, mis võimaldasid ettevõtet aktsiate noteerimise Tallinna börsil 2005. aasta juunis. Nõukogu esimees Robert Gallienne ütles, et alates 2008. aasta oktoobrist kuni tänaseni on Plenderleith juhtinud ettevõtet keerukas majanduskeskkonnas. „Mis kõige olulisem, kaitsnud ettevõtte ja selle aktsionäride huve muutunud regulatsiooni tingimustes,“ ütles Gallienne.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806