Autor: Juuli Laanemets • 26. märts 2014

Aprillist saab prügi viia Pärnamäe jäätmejaama

Pärnamäe jäätmejaam alustab tööd 7. aprillil. MTÜ Keskkonnateenused on kahe linna, Tallinna ja Loksa, ühine ettevõte ning rajab projekti käigus Tallinnasse kaks jäätmejaama ja ühe ümberlaadimisplatsi ja Loksale jäätmejaama.

Projekti raames Tallinnasse rajatud jäätmejaamad paiknevad Pärnamäe ja Rahumäe kalmistute ning ümberlaadimisplats Liiva kalmistu juures. Rajatud jäätmejaamad võtavad lisaks kalmistujäätmetele sarnaselt teistele Tallinnas tegutsevate jäätmejaamadega (pärjad, oksad, küünlatopsid jms)  vastu ka muid jäätmeid.

MTÜ Keskkonnateenused läbiviidav ja SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse kaudu rahastatava jäätmejaamade rajamise projekti kogumaksumus on 2,8 miljonit eurot. Lähikuudel hakatakse ehitama Loksa jäätmejaama.

Jäätmejaamade lahtiolekuajad on Keskkonnateenused veebilehel SIIN

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806