Autor: Juuli Laanemets • 26. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aprillist saab prügi viia Pärnamäe jäätmejaama

Pärnamäe jäätmejaam alustab tööd 7. aprillil. MTÜ Keskkonnateenused on kahe linna, Tallinna ja Loksa, ühine ettevõte ning rajab projekti käigus Tallinnasse kaks jäätmejaama ja ühe ümberlaadimisplatsi ja Loksale jäätmejaama.

Projekti raames Tallinnasse rajatud jäätmejaamad paiknevad Pärnamäe ja Rahumäe kalmistute ning ümberlaadimisplats Liiva kalmistu juures. Rajatud jäätmejaamad võtavad lisaks kalmistujäätmetele sarnaselt teistele Tallinnas tegutsevate jäätmejaamadega (pärjad, oksad, küünlatopsid jms)  vastu ka muid jäätmeid.

MTÜ Keskkonnateenused läbiviidav ja SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse kaudu rahastatava jäätmejaamade rajamise projekti kogumaksumus on 2,8 miljonit eurot. Lähikuudel hakatakse ehitama Loksa jäätmejaama.

Jäätmejaamade lahtiolekuajad on Keskkonnateenused veebilehel SIIN

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474