Autor: Juuli Laanemets • 10. aprill 2014

EAS korraldab majutussektori energiatõhususe seminare

EASi kolm energiatõhususe tasuta seminari on suunatud majutusettevõtete energiateemadega tegelevatele inimestele. Oodatud on ettevõtete hooldusjuhid ja majandusjuhid.

Seminaride eesmärgiks on kaardistada majutusettevõtjatele olulised energiateemalised probleemid ja kitsaskohad ning leida võimalikke lahendusi. Käsitlemist leiavad kütte, ventilatsiooni ja jahutuse, taastuvenergia, välispiirete, valgustuse, süsteemide juhtimise ning veekasutamise ja kanalisatsiooniga seotud energiasäästulahendused.

EASi turismiarenduskeskuse direktor  Tarmo Mutso sõnul on turism energia- ja ressursimahukas sektor. „Kasvavate energiahindadega on järjest olulisem leida võimalusi, kuidas saaks energiat tõhusamalt kasutada. Energiasäästuga vähenevad rahalised kulutused ja keskkonnale avaldatav surve,“ lisas Mutso.

Seminaridele on oodatud majutusettevõtete igapäevaselt energiateemadega tegelevad inimesed -hooldusjuhid, majandusjuhid. Seminarid toimuvad 11. aprillil Nordic hotellis (Tallinn), 9. mail ja 26. septembril ning vajalik on eelregistreerimine, lisainfo SIIN, projekti kordinaator Liina Värs tel. 5348 4471.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806