Autor: Juuli Laanemets • 10. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EAS korraldab majutussektori energiatõhususe seminare

EASi kolm energiatõhususe tasuta seminari on suunatud majutusettevõtete energiateemadega tegelevatele inimestele. Oodatud on ettevõtete hooldusjuhid ja majandusjuhid.

Seminaride eesmärgiks on kaardistada majutusettevõtjatele olulised energiateemalised probleemid ja kitsaskohad ning leida võimalikke lahendusi. Käsitlemist leiavad kütte, ventilatsiooni ja jahutuse, taastuvenergia, välispiirete, valgustuse, süsteemide juhtimise ning veekasutamise ja kanalisatsiooniga seotud energiasäästulahendused.

EASi turismiarenduskeskuse direktor  Tarmo Mutso sõnul on turism energia- ja ressursimahukas sektor. „Kasvavate energiahindadega on järjest olulisem leida võimalusi, kuidas saaks energiat tõhusamalt kasutada. Energiasäästuga vähenevad rahalised kulutused ja keskkonnale avaldatav surve,“ lisas Mutso.

Seminaridele on oodatud majutusettevõtete igapäevaselt energiateemadega tegelevad inimesed -hooldusjuhid, majandusjuhid. Seminarid toimuvad 11. aprillil Nordic hotellis (Tallinn), 9. mail ja 26. septembril ning vajalik on eelregistreerimine, lisainfo SIIN, projekti kordinaator Liina Värs tel. 5348 4471.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474