6. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinlane, leia endale sobiv talgupaik

Heakorrakuu ülelinnalised talgud toimuvad kõikides linnaosades laupäeval, 10. mail - Euroopa koristuspäeval, mis seoses Soome lahe aastaga leiavad aset peamiselt mere, jõe või muu veekogu ääres.

• Kesklinnas algab Russalka rannaala koristus kell 10.

• Samal päeval toimuvad talgud ka Aegna saarel, kuid soovijate rohkuse tõttu on registreerimine Aegna talgutele lõppenud.

• Lasnamäel toimuvad talgud algusega kell 11 Pirita jõeoru maastikukaitsealal. 

• Kristiines oodatakse talgulisi kell 11 Löwenruh` parki Räägu tn ja Algi tn poolses osas.

• Pirita rannametsas toimuvad talgud algusega kell 11. Kogunemine on rannahoone ees parklas ning pärast talguid pakutakse sooja suppi.

• Mustamäel algab koristus Sütiste parkmetsas kell 10.

• Haaberstis on plaanis korraldada talgud kahes paigas: Kakumäe rannapargis ja Astangul. Kogunemised on Kakumäe rannapargis, Astangu spordiväljaku või Astangu tn 21 juures kell 10.

• Põhja-Tallinn, kui  kõige pikema mererannaga linnaosa, korraldab talguid algusega kell 10 Stroomi rannast põhjapoolsel alal Pelguranna, Kopliranna ja Puhangu tänavate vahel. Rahvusvahelise ökomärgisega „Sinilipp“ tunnustatud Pikakari randa palutakse talgutele tulla juba kell 9:30. Talgud toimuvad koostöös Coca-Cola HBC Eesti AS, AS Tallinna Vesi ja Ameerika Ühendriikide Suursaatkonnaga.

• Nõmmel toimuvad talgud algusega kell 11 Hüppetorni metsas Raja tänava piirkonnas.

17. mail on Heakorrakuu lõpetamine algusega kell 16 Mustamäel Männi pargis Mõtiskluste aia avamisega ning aktiivsemate talguliste tunnustamisega. Toimub tasuta kontsert, kus  peaesinejaks on Anne Veski.

Heakorrakuu kampaaniat koordineerib Tallinna Keskkonnaamet. Tallinnas hakati ametlikult korraldama kevadisi heakorrakuid 22 aastat tagasi.

Autor: haldusuudised.ee toimetus

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474