21. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kiirelt ja odavalt kontorile värske ilme

Lisaks kontorite suurpuhastusele tuleks aeg-ajalt värskendada nii tööruumide seinu, põrandaid kui ka uksi, unustamata seejuures omanäolisust.

Vanemat tüüpi ja juba kulunud kontorites soovitab Bergsby OÜ tegevjuht Oliver Sepp kindlasti aeg-ajalt värskendusremonti teostada. Kuigi kinnisvara väärtust see iseenesest oluliselt ei tõsta, muudab see põhjalikult üldmuljet. See, kui tihti sellist värskendust ette peaks võtma, sõltub Sepa hinnangul suuresti ettevõtte omapärast, ehitisest, kus kontor asub, ning ka juhtkonna otsustest, kirjutab 21. mai ehituse rubriik.

“Uusehitistes enne paari-kolme aastat selle peale mõtlema ei peaks, kui just ei ole soovi lihtsalt seinte värvitooni muuta või mõnda häirivat pragu pahteldada,” selgitas Sepp.

Värskendusremont käib kiirelt. Kuidas ettevõte värskenduskuuri üle elab ilma suuremate ümberkorraldusteta, oleneb Sepa sõnul ettevõtte suurusest. Ta sõnas, et suuremates ettevõtetes on värskendusremondi tegemine oluliselt lihtsam, sest töid saab teostada ruumide kaupa. “Kuna tänapäeval on värvid enamjaolt lõhnatud ja siseviimistlustööd üldjuhul müravabad, siis ei tohiks see ettevõtte tegevust muul moel segada, kui et tunkedes inimesi on kontori peal tavapärasest rohkem liikumas,” lisas Sepp.

Pikemalt saab lugeda tänasest Äripäeva paberlehest.

Autor: Liis Ilves, Urve Vilk

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474