31. juuli 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RSA Kindlustus hüvitas poolaastaga 10 miljonit eurot

Tänavu esimese kuue kuuga maksis RSA Kindlustus oma klientidele hüvitiseks 10 miljonit eurot, mis on 7% rohkem kui mullu samal perioodil.

RSA poolaasta käive kasvas võrreldes mullu sama perioodiga 6% võrra ning ulatus 15,8 miljoni euroni, teatas ettevõte pressiteates.

RSA Kindlustuse Eesti filiaali juht Kaido Kepp ütles, et tänavu esimesel poolaastal oli tavapärasest rohkem varakahju väljamakseid. Tema sõnul on RSA kodukindlustuskahjude hüvitiste summa kerkinud ligi 40% võrra, küündides 2,2 miljoni euroni. "Talvel oli puitmajapõlenguid, mis said alguse tulekoldest," ütles Kepp.

Ettevõtte teatel on nende kodukindlustuse turuosa on poolaastaga kasvanud 21% võrra. Üle kahe korra on suurenenud kindlustuse väljamakstud hüvitised, küündides 1,4 miljoni euroni, turuosa kasv oli 11,9%. Kaskokindlustuse väljamakstud kahjuhüvitused olid sel poolaastal 4 miljonit eurot, mullu juunis oli kahjuhüvitiste summa ligi 4,6 miljonit eurot, turuosa kasvas 10,1%.

RSA maksis esimese viie kuuga 8,6 miljonit eurot kahjuhüvitisi ning kogus kindlustuspreemiaid 13,1 miljonit eurot.

Mullu oli RSA Kindlustuse müügikäive 30,9 miljonit eurot ning kahjuhüvitisi maksis ettevõte aastaga 18,4 miljonit eurot. KIndlustusturul neljandal positisioonil oleva RSA Kindlustuse turuosa on 12,2%.

RSA Kindlustus tegutseb Eestis Codan Forsikring A/S Eesti filiaalina, kasutades RSA kaubamärki. Codan Forsikring A/S on Taani kahjukindlustusselts, mis kuulub rahvusvahelisse RSA kindlustusgruppi.

Autor: Ken Rohelaan, aripaev.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474