Autor: Juuli Laanemets • 26. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu linn otsib väikesadama ja paadisilla haldajat

Tartu Linnavalitsus korraldab pakkumise Rebase 18 väikesadama ja Atlantise paadisilla kasutusse andmiseks.

„Sügiseks valmib Emajõe kaldal Sõpruse silla lähistel korralik sadamaala koos teenindava hoonega. Loodan, et leiame uuele paadisadamale ja Antlantise kaile vastutustundliku haldaja, kes pakub heal tasemel teenuseid nii Emajõel liiklejaile kui ka kaldal ajaveetjatele," ütles abilinnapea Kajar Lember.

Väikesadama rendilevõtja peab:

• pakkuma kõiki sadamaseadusest tulenevaid väikesadama teenuseid,

• üürima paatidele kaikohti,

• tagama ujuvkai väljatõstmise laevatamisperioodi lõpul,

• kai paigaldamine laevatamisperioodi alguses,

• korraldada väikepaatide tasuline hoidmine talveperioodil,

• pakkuma hooajaliselt ka autokaravani parkimise teenust.

Sadama pidaja kasutusse antakse sadamahooned koos inventari ja sadama juurde kuuluva infrastruktuuriga.

Atlantise paadisilla kasutustingimused näevad ette veesõidukitele tasulise randumise ja hoiustamise korraldamise, heakorra- ja hooldusremonditööd, samuti ujuvkai väljatõstmise ja paigaldamise.

Tartu linnale kuuluv Rebase 18 asuv väikesadam koos selle juurde kuuluva infrastruktuuriga ehitati projekti "Majanduslikult ja keskkondlikult jätkusuutlik Peipsi järve piirkond". Sadam asub Sõpruse silla lähistel ning hetkel on käimas sadamale nime valimise konkurss. Volikogu tegi ettepaneku nimetada uus sadam Karlova Paadisadamaks. Paadisadam alustab tööd tuleval kevadel.

Täpsem info SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474