Autor: Aira Tammemäe • 19. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvarakonverentsi ekskursioonil pandi kiivrid pähe

Täna külastasid Kinnisvarakonverentsi välismaised kliendid ja nende esindajad erinevaid müügis olevaid objekte. Muuhulgas jõuti Tehnopolis Ülemiste uue büroohoone tippu.

18. veebruaril toimunud kinnisvarakonverentsi järgsel päeval toimus ekskursioon, mille käigus vaadata kolme objekti Tallinna vanalinnas, roniti Ülemiste City uue ehitusjärgus büroohoone 11.korrusele ning külastati esinduslikku kortermaja aadressil Sakala 7. Objektide külastus moodustas ühe osa Kinnisvarakonverentsi venekeelsest programmist.

Objektide külastusi juhtinud Arco Vara juhatuse liige Maia Daljajeva sõnul kiitsid mitmed osalejad sellist võimalust. "Loomulikult oldi alguses pisut segaduses, ikkagi võõras linn ja võõras turg. See oli paljudele esmane ülevaade, et millist kinnisvara siinsel turul pakutakse," kommenteeris ta eksursiooni lõpus. Osalejate esmased mujed olid vägagi erinevad, osade jaoks oli huvitav just vanalinn, teised jälle kiitsid Sakala 7 kortermaja atmosfääri ning esinduslikkust. Suurimat hämmastust tekitas tõsiasi, et Ülemiste Citys ei ole hetekl ühtegi vaba büroopinda ning alles ehitusjärgus uuest büroohoonest Lõõtsa 5 on rendilepingutega kaetud juba 40%.

Vanalinnas oli esmase muje saamiseks välja valitud kolm eriilmelist ning ka eri otstarbega objekti: Pikk 49, Aia 4 ja Pagari 1. Nendest esimene on hetkel müügis tüüpilise investeerimisobjektina, milles asuvad rendikorterid.

"Vot see on tase, et tegite konverentsi nii informatiivseks," võttis kahe päeva tegemised kokku üks ekskursioonil osalenu. Äripäeva jaoks oli välismaalastele suunatud programm Kinnisvarakonverentsil pilootprojekt testimaks, milline on klientide jaoks õige formaat ning millised on nende huvid.

Äripäeva kinnisvarauudised.ee tänab abi eest Maia Daljajevit Arco Varast, Alis Mölli Pindi Kinnisvarabüroost, Technopolis Ülemiste müügijuhti Erkki Malmi ja  Ingmar Saksingut LVM Kinnisvarast.

 

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474